Τεμαχισμός επιφανειών

Παραλαμβάνετε εντός 24-48 ωρών από την παραγγελία σας, δεδομένης της διαθεσιμότητας των προϊόντων, τεμαχισμένες επιφάνειες στα μέτρα που σας εξυπηρετούν, πάντα από ακέραια φύλλα.

Στον κατάλογο τεμαχισμών σας, συμφωνούμε να καταγράφετε τα τελικά μέτρα σας, συμπεριλαμβανομένων των περιθωρίων, ανεξαρτήτως πάχους.

Ο κατάλογος τεμαχισμών (τα μέτρα σας), παραλαμβάνεται μόνο γραπτώς, δηλαδή ιδιοχείρως, με FAX ή e-mail και σε καμία περίπτωση προφορικά.

Συγκόλληση περιθωρίων

Για πάχη από 8 έως 60mm.

Στο απόθεμα μας, βρίσκετε περιθώρια PVC/ABS (0,45 – 0,80 – 1,2 – 2 mm), πρακτικά για οποιοδήποτε κωδικό μελαμίνης της Ελληνικής αγοράς καθώς και ταινίες καπλαμά, (0,60 και 2 mm) για επενδύσεις επιφανειών 16 – 31 mm.

Στον κατάλογο τεμαχισμών σας, συμφωνούμε να καταγράφετε τα τελικά μέτρα σας, συμπεριλαμβανομένων των περιθωρίων, ανεξαρτήτως πάχους.

Βρείτε ΕΔΩ την αντιστοιχία κωδικών μελαμίνης και PVC.

Η κόλλα EVA των περιθωρίων, ιταλικής παραγωγής, είναι προϊόν τεχνολογίας αιχμής, οικολογικής βάσης παραγωγής με προδιαγραφές αντοχής στην θερμότητα και την υγρασία, ανταγωνιστικές της κόλλας PUR .

Δείτε τις προδιαγραφές ΕΔΩ.

Κοστολόγηση φύλλων ντουλάπας / κουζίνας

Έχετε σχεδιάσει τα έπιπλα σας; Εισάγετε ΕΔΩ τον αριθμό των φύλλων POST FORMING, για κάθε διάσταση ύψους/φάρδους και υπολογίστε το συνολικό τους κόστος.

Ρωτήστε μας για ποσοτικές εκπτώσεις.

Συσκευασία – Φόρτωση

Σε μεγάλες παραγγελίες, τα τεμαχισμένα προϊόντα, συσκευάζονται με προστατευτικό καπάκι βάσης και film συγκράτησης. Δεματοποιούνται κατάλληλα για την ταχεία φόρτωση τους με μηχανικά μέσα.

Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την φόρτωση, ασφάλιση και μεταφορά των προϊόντων, στο δικό του μέσον.

Καρφωτό Παρκέ

Πριν τοποθετήσετε το ξύλινο παρκέ σας, δείτε ΕΔΩ, τα βασικά προαπαιτούμενα, για την τέλεια εφαρμογή του.